Vastgoedstyling - Verkoopadvies - Artist Impression - Floorplanner

Ben je van plan om je woning binnenkort te verkopen en kun jij hulp gebruiken voor het optimaal presenteren van je woning? Dit zodat de fotograaf aan de slag kan en de woning geplaatst kan worden op Funda.

Zoals het je weet heb je maar 1 kans om een 1ste indruk te maken op de potentiële kopers en deze is altijd doorslaggevend om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Met praktische adviezen en tips die makkelijk uitvoerbaar zijn en met oog voor de hedendaagse woonwensen en doelgroep, maak ik een adviesrapport met een gepersonaliseerde checklist waarmee je snel aan de slag kunt, zodat we de nadruk kunnen leggen op de pluspunten van je woning.

Ook kan ik voor je een Artist Impession maken, zodat de potentiële kopers kunnen zien wat de eventuele mogelijkheden zijn voor een bepaalde ruimte.

Met Floorplanner kan ik een 2D plattegrond met maatvoering voor je maken voor plaatsing op Funda.

Neem contact met me op en dan kunnen we bekijken wat STUDIOSTURM voor je kan betekenen.

Kopers kopen ruimte!

Een huis verkopen in de huidige markt lijkt niet zo moeilijk. Maar hoe haal je echt alles uit je verkoop? Ga je eerst een ander huis kopen of eerst je huidige verkopen? Hoe bereik je de meeste kopers? Ga je alles zelf doen? Veel keuzes komen er op je af als je hebt besloten om je huis te verkopen o.a. het kiezen van het juiste moment, het kiezen van een eventuele verkoopmakelaar, het kiezen van een juiste verkoopprijs en het overwegen van renovaties.

En niet geheel onbelangrijk, het 'optimaal' presenteren van je woning.

Wat ik voor je kan doen!

In alle drukte geen tijd om je huis verkoop klaar te maken? Of lukt het niet om met een neutrale blik naar je woning te kijken? Weet je niet waar je moet beginnen? Misschien staat je huis inmiddels wel erg lang in de verkoop zonder kijkers te trekken? Samen kunnen wij kijken naar alle opties om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren.  Met een voor de verkoop klaargemaakt huis vergroot jij je kansen om je woning sneller te verkopen tegen een betere prijs.

Tijdens de verkoopstyling richt ik me op het maximaliseren van de indeling, functionaliteit en potentie van de woning. Soms kan het voorkomen dat een extra slaapkamer bijvoorbeeld meer waarde toevoegt  dan een klein kantoor, gezien de doelgroep die je wilt bereiken.


  • Een advies(verkoop)rapport met een op maat gemaakte checklist
  • Assistentie bij de  fotoreportage, denk hierbij aan een extra paar ogen zodat de foto's optimaal de ruimte(s) laten zien
  • Stylingadvies, denk hierbij aan afstylen van de besproken ruimtes met eigen meubels en/of accessoires
  • Plattegrond(en) met maatvoering voor plaatsing op Funda met het programma Floorplanner
  • Artist Impression, van een of meerdere ruimtes 

Artist Impression

Je ziet hier voor en na foto's. Op de foto's aan de linkerkant zie je een ietwat gedateerde eenpersoons slaapkamer. De slaapkamer had meer potentie en dat kun je zien op de foto's aan de rechterkant.

Hier heb ik op verzoek een Artist Impression gemaakt zodat men de potentiële koper kon laten zien dat er genoeg ruimte is voor een ruime boxspring met kledingkast en make-up meubel, en deze kamer dus ook als tweepersoons slaapkamer gebruikt kan worden.

Een Artist Impression kan dus gebruikt worden om bv een gedateerde keuken of badkamer op te pimpen, zodat men duidelijk kan zien wat de mogelijkheden zijn. De kwaliteit van de Artist Impressions zijn zo goed dat ze niet onderdoen voor echte foto's.

Floorplanner

Dit zijn de plattegronden die de makelaars ook op Funda gebruiken. Deze kunnen 'leeg' aangeleverd worden maar ook ingevuld met meubels. Dit is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Stel dat je een huis wilt verkopen waar niet elke ruimte een 'functie' heeft kan het handig zijn om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Hieronder enkele voorbeelden.

Advies Verkoopstyling 

Ik loop eventueel samen met je om en door het huis en werk de checklist af. We kunnen ter plekke de zaken doornemen of ik werk het voor je uit in een adviesrapport. Je krijgt van mij praktische adviezen en tips die makkelijk uitvoerbaar zijn door jezelf of die je eventueel kunt uitbesteden. Met oog voor de hedendaagse woonwensen en doelgroep, maak ik een adviesrapport met een gepersonaliseerde checklist waarmee je snel aan de slag kunt, zodat we de nadruk kunnen leggen op de pluspunten van je woning.

VRAAG HIER EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN