Ontdek de "potentie" van jouw huis met Verkoopstyling

 Denk je eraan om binnenkort je huis te verkopen en zoek je hulp bij het perfect presenteren voor de fotograaf en Funda? De eerste indruk is is eenmalig en essentieel voor potentiële kopers en beïnvloedt of ze een bezichtiging willen regelen.


Soms is het lastig om je huis te zien door de ogen van een potentiële koper. Je hebt het tenslotte ingericht op een manier die voor jou het meest comfortabel is. Echter, voor een succesvolle en snelle verkoop van je huis zijn er vaak aanpassingen nodig.

Met praktische adviezen en tips, afgestemd op de moderne woonwensen en doelgroepen, stel ik een persoonlijk adviesrapport op, inclusief een handige checklist om direct mee aan de slag te gaan. Zo kunnen we de sterke punten van je woning optimaal benutten. 

Bovendien bied ik de mogelijkheid om Artist Impressions te maken, waarmee potentiële kopers de potentie van bepaalde ruimtes kunnen zien. Met Floorplanner kan ik ook gedetailleerde 2D plattegronden met afmetingen maken, perfect voor plaatsing op Funda. 

Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe STUDIOSTURM jou kan ondersteunen.

Het verkopen van een huis kan een uitdagende taak zijn, zelfs in de huidige markt. Om het meeste uit je verkoop te halen, is het van cruciaal belang om zorgvuldig na te denken over verschillende aspecten. Dit omvat bijvoorbeeld het beslissen of je eerst een ander huis wilt kopen of eerst je huidige woning wilt verkopen. Overweeg ook hoe je de meeste potentiële kopers kunt bereiken en of je alles zelf wilt doen of professionele hulp wilt inschakelen.

Er zijn tal van keuzes die op je afkomen wanneer je besluit je huis te verkopen, zoals het bepalen van het juiste moment, het selecteren van een geschikte verkoopmakelaar, het vaststellen van een passende verkoopprijs en het overwegen van eventuele renovaties. En niet te vergeten, het optimaal presenteren van je woning is van groot belang om de interesse van potentiële kopers te wekken.

Het is verstandig om deze keuzes zorgvuldig te overwegen en indien nodig professioneel advies in te winnen om het verkoopproces soepel te laten verlopen.


Wat ik voor je kan doen!

Maak je geen zorgen als je geen tijd hebt om je huis verkoopklaar te maken of als je het lastig vindt om met een neutrale blik naar je woning te kijken. Misschien weet je niet waar je moet beginnen of staat je huis al een tijdje te koop zonder interesse van potentiële kopers?

We kunnen samen alle mogelijkheden bekijken om je woning optimaal te presenteren. Met een huis dat klaar is voor de verkoop vergroot je de kans om je woning sneller en tegen een betere prijs te verkopen. Tijdens de verkoopstyling richt ik me op het maximaliseren van de indeling, functionaliteit en potentie van de woning. Soms kan het bijvoorbeeld waardevoller zijn om een extra slaapkamer toe te voegen dan een klein kantoor, afhankelijk van de doelgroep die je wilt aanspreken.


  • Een advies(verkoop)rapport met een op maat gemaakte checklist
  • Assistentie bij de  fotoreportage, denk hierbij aan een extra paar ogen zodat de foto's optimaal de ruimte(s) laten zien
  • Stylingadvies, denk hierbij aan afstylen van de besproken ruimtes met eigen meubels en/of accessoires
  • Plattegrond(en) met maatvoering voor plaatsing op Funda met het programma Floorplanner
  • Artist Impression(s), van een of meerdere ruimtes 

Advies Verkoopstyling

Ik bied de mogelijkheid om samen met jou het huis te doorlopen en de checklist af te werken, of ik kan dit voor je uitwerken in een gedetailleerd adviesrapport. 

Je ontvangt praktische adviezen en tips die gemakkelijk uitvoerbaar zijn, ofwel door jezelf of eventueel uit te besteden. Met aandacht voor de woonwensen van nu en de doelgroep, stel ik een gepersonaliseerd adviesrapport op, inclusief een praktische checklist waarmee je snel aan de slag kunt. Op deze manier kunnen we de pluspunten van je woning benadrukken.

Artist Impression

Ontdek hier de transformatie! Hieronder zie je een wat verouderde eenpersoonsslaapkamer, er ernaast zie je maar de potentie ervan tot leven komen. 

Op verzoek heb ik een Artist Impression gemaakt, waarmee potentiële kopers kunnen zien hoe deze ruimte kan worden omgetoverd tot een ruime tweepersoonsslaapkamer, compleet met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast en make-up meubel. 

Deze Artist Impressions kunnen ook worden gebruikt om verouderde keukens of badkamers nieuw leven in te blazen, waardoor de mogelijkheden duidelijk zichtbaar worden. De kwaliteit van deze Artist Impressions is zo hoog dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte foto's.

Floorplanner

Dit zijn de plattegronden die makelaars gebruiken op platforms zoals Funda. Ze kunnen leeg worden geleverd, maar ook ingevuld met meubels, afhankelijk van de voorkeur. 

Vooral bij het verkopen van een huis waar niet elke ruimte een specifieke 'functie' heeft, kan het handig zijn om de mogelijke indelingen te laten zien. Hier zijn enkele voorbeelden.

KLIK HIERONDER VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK