Zoveel mensen, zoveel wensen..........

Een oud gezegde, maar 'gelukkig' nog steeds van toepassing als het gaat om het inrichten van je woning. Een Interieurontwerp is daarom altijd maatwerk, toegespitst op jou wensen en behoeften. Ieder mens, wens, woning en elke situatie is uniek en vraagt dan ook om een passende en persoonlijke benadering.

Wat ik voor je kan doen!

Omdat zoals hierboven geschreven staat een interieurontwerp maatwerk is, zal ieder ook verschillende wensen hebben qua diensten die je wilt afnemen. De hieronder genoemde diensten kunnen dan ook gecombineerd worden naar keuze.

  • 2D en/of 3D plattegrond van de betreffende ruimte(s)
  • 3D video (alleen mogelijk in combinatie met 3D plattegrond)
  • Stylingadvies
  • Meubeladvies (dat kan bestaan uit meubels en/of verlichting en/of raambekleding)
  • Interieurontwerp (met eigen meubels en/of nieuwe meubels of een combinatie) 
  • Kleuradvies
  • Shoppinglist voor o.a meubels, verlichting, accessoires enz.
  • Plan van aanpak (overzicht met de opgenomen werkzaamheden en levertijden)
  • Totaalconcept (al het bovenstaande gecombineerd)

Totaalconcept

Je ziet hier een gedeelte van een interieurplan waarin de gekozen meubelstukken, verlichting, verf en accessoires te zien zijn. Samen met de beschrijving van de items, de afmetingen, prijzen en waar ze te koop zijn.


Verder zie je 2 uitwerkingen in 3D, zodat je goed kunt zien hoe de gekozen meubelstukken in je eigen ruimte staan.


Hoe ga ik te werk?

𝟙 Kennismakingsgesprek

Ik kom graag bij je thuis zodat we kunnen kennismaken en jij me aangeeft wat je wensen zijn en om welk project en/of ruimte(s) het gaat. 

𝟚 Offerte  

Ik werk je wensen uit, en bied een passende offerte(s) aan. Na akkoord, ontvang je van mij een vragenlijst, welke ik graag retour ontvang samen met een schaalplattegrond van de betreffende ruimte(s) voor de volgende stap.

𝟛 Intakegesprek

Tijdens dit gesprek gaan we iets dieper op je woonwensen in en gaan we een PvE opstellen, hierin komen al je wensen, eisen en verwachtingen te staan. 

We bespreken de vragenlijst en de door jou verzamelde afbeeldingen die je mooi, inspirerend en/of gewoon tof vindt. Is er geen schaalplattegrond aanwezig dan zal ik ook de benodigde maten opnemen.

𝟜 Globale uitwerking(en)

Aan de slag met het creatieve proces!! Met alle gegevens die ik inmiddels heb verzameld kan ik beginnen met een 1ste (en eventueel 2de) voorlopige uitwerking het interieurplan.

Deze laat ik graag aan je zien om te beoordelen of we elkaar goed hebben begrepen en op een lijn zitten. We kunnen dan ook bespreken welk van de ontwerpen ik ga uitwerken.

𝟝 Uitwerken 2- en/of 3D  

Afhankelijk waarvoor je gekozen hebt werk ik de 2d en/of de 3d plattegrond digitaal uit. In dit ontwerp wordt uiteraard van alles meegenomen zoals: de indeling, gekozen kleuren, behang, meubels enz. 

𝟞 Totaalconcept presenteren

De presentatie van het gekozen ontwerp. We lopen samen alle aspecten door en ik zal je de gemaakte keuzes toelichten. Is er gekozen voor een plan van aanpak dan zorg ik voor een duidelijk overzicht met de opgenomen werkzaamheden en levertijden.

VRAAG HIER EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN