Interieur styling is altijd maatwerk. Ieder mens, iedere woning en elke situatie is uniek en vraagt om een passende en persoonlijke benadering.

Wat ik voor je kan doen!


Omdat zoals hierboven geschreven staat interieurstyling maatwerk is, zal ieder ook verschillende wensen hebben. Ook wat betreft de diensten die je wilt afnemen. De hieronder genoemde diensten kunnen gecombineerd worden naar keuze.


  • 2D en/of 3D plattegrond van de betreffende ruimte(s)
  • 3D video (alleen mogelijk in combinatie met 3D plattegrond)
  • Stylingadvies
  • Meubeladvies (dat kan bestaan uit meubels en/of verlichting en/of raambekleding)
  • Interieurontwerp 
  • Kleuradvies
  • Shoppinglist voor o.a meubels, verlichting, accessoires enz.
  • Plan van aanpak
  • Totaalconcept

Totaalconcept

Je ziet hier een gedeelte van een interieurplan waarin de gekozen meubelstukken, verlichting, verf en accessoires te zien zijn. Samen met de beschrijving van de items, de afmetingen, prijzen en waar ze te koop zijn.


Verder zie je 2 uitwerkingen in 3D, zodat je goed kunt zien hoe de gekozen meubelstukken in je eigen ruimte staan.


Hoe ga ik te werk?

𝟙 Kennismakingsgesprek

Ik kom graag bij je thuis zodat we kunnen kennismaken en jij me aangeeft wat je wensen zijn en om welk project en/of ruimte(s) het gaat. We bespreken en bekijken de situatie en ik geef je aan wat ik kan betekenen voor je hulpvraag. 

𝟚 Offerte  

Ik werk je wensen uit, en bied een passende offerte aan.

Je ontvangt van mij een vragenlijst, welke ik graag retour ontvang samen met een schaalplattegrond van de betreffende ruimte(s) voor de volgende stap.

𝟛 Intakegesprek

In dit gesprek gaan we een Programma van Eisen opstellen, hierin komen al je wensen, eisen en verwachtingen te staan. 

We bespreken de vragenlijst en de door jou verzamelde afbeeldingen die je mooi, inspirerend en/of gewoon tof vindt.

𝟜 Analyse, Visie en Moodboard 

Aan de slag met het creatieve proces!! Met alle gegevens die ik inmiddels heb verzameld maak ik een analyse, geef mijn visie hierop en maak een moodboard. 

Deze laat ik graag aan je zien om te beoordelen of we elkaar goed hebben begrepen en op een lijn zitten.

𝟝 Uitwerken 2- en/of 3D  

Afhankelijk waarvoor je gekozen hebt werk ik de 2d en/of de 3d plattegrond digitaal uit. In dit ontwerp wordt uiteraard van alles meegenomen zoals: de indeling, gekozen kleuren, behang, meubels enz. 

In het 3d programma loop je (als het ware) in je eigen ruimte en kun je alle kanten opkijken. Zo 'voel' je het ontwerp. Dit gaat doormiddel van een video animatie.

𝟞 Totaalconcept presenteren

De presentatie van het ontwerp. We lopen samen alle aspecten door en waar nodig kunnen er nog kleine veranderingen aangebracht worden.

Is er gekozen voor een plan van aanpak dan zorg ik ook voor een duidelijk overzicht met de opgenomen werkzaamheden en levertijden.

VOOR VRAGEN OF HET PLANNEN VAN EEN AFSPRAAK